Expert Servis shpk eshte nje kompani e specializuar , per sherbimet dhe riparimin e pajisjeve tuaja elektroshtepiake dhe elektronike brenda dhe jashte garancise se tyre origjinale nga prodhuesi, aktiviteti I kompanise ka filluar prej vitit 2003,ne punojme çdo dite qe tju kthejme buzeqeshjen dhe kenaqesine e ndjere ne momentin e pare qe pajisja eshte vendosur ne pune. Kujdesemi qe çdo klient te marr prej nesh sherbimin me te mire dhe te kualifikuar  sepse duke qene edhe vete kliente diku e kuptojme sesa i rendesishem eshte ky trajtim.
Per te arritur kete , ne me krenari perfaqesojme por edhe kemi besimin e tyre disa vjecar te prodhuesve me te medhenj qe operojne ne Shqiperi.
Gjigandi europian Electrolux – si per linjen e pajisjeve shtepiake edhe per ato profesionale – prezantohet dhe perfaqesohet ekskluzivisht nga Expert Servis per me shume se 13 vjet. Partner te tjere shume te rendesishem per ne jane Bosch Siemens, Samsung, Panasonic, Philips, Whirlpool, etj

Sherbimet qe ne ofrojme:

Servis i Autorizuar nga:

NA KONTAKTONI 

E-mail: info@expert-servis.al

Tel: +355 44806061