Ne ju ofrojme dizenjim,projektim, zbatim per: rezidenca individuale, objekte industriale, qendra tregtare, projekte interieri etj

Standart dhe siguri e larte!

KOMPLEKS BANIMI
Don Bosko, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Ndertim total i godines
OBJEKT BANIMI
Tirane

Punimet e Kryera:

 • Ndertim total i godines
OBJEKT BANIMI
Farke

Punimet e Kryera:

 • Ndertim total i godines
OBJEKT BANIMI
Kopshti Zoologjik, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Ndertim total i godines
OBJEKT BANIMI
Elbasan

Punimet e Kryera:

 • Ndertimi Total i Godines
OBJEKT BANIMI
Elbasan

Punimet e Kryera:

 • Ndertimi Total i Godines
MAGAZINE
Mezez

Punimet e Kryera:

 • Rikonstruksion total i godines
NDERTESE SHERBIMI
Mezez

Punimet e Kryera:

 • Ndertimi Total i Godines
VILA TOSCANA
Ndroq, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Rikonstruksion total i fasades
 • Rikonstruksion total i sallave te brendshme
ALL DAY Caffee
Tirane

Punimet e Kryera:

 • Rikonstruksion total i godines
 • Projektim interieri
ZYRAT
Komuna Farke

Punimet e Kryera:

 • Rikonstruksion total i godines
 • Shtrim i sheshit rrethues
OST
Autostrada TR-DR , Km 9

Punimet e Kryera:

 • Realizim i murit rrethues dekorativ
 • Punime për sistemimin e sheshit