Miresevini ne Globegroup

Globegroup ushtron aktivitetin e tij ne territorin e Shqiperise ne fushen e ndertimit dhe pasurive te paluajtshme, shitje te pajisjeve elektroshtepiakeve dhe elektronike sistemeve te kondicionimit, sistemeve te sigurise, servisit dhe mirembajtjes

Ne punojme me partnere te afirmuar ne bote, me te cilet kemi nje bashkepunim efikas dhe te besueshem pergjate viteve. Sekreti i suksesit tone eshte qe ne shpenzojme kohen e duhur per te njohur klientet tane, duke u ofruar nje sherbim te personalizuar dhe professional.

Staf Profesional

Sherbim Cilesor

Projekte te Sukseshme

Kliente te Kenaqur

"Nuk ka sekrete per suksesin. Eshte rezultat i pergatitjes, punes se palodhshme dhe mesimit nga deshtimet"