Rreth Nesh

CAMBIELLI eshte grupi  me i madh per shperndarjen e materialeve hidrotermosanitare dhe materialeve te ndertimit  me mbi 200 filiale ne Itali, tashme mund ta gjeni ne showroomin me te ri me mbi 1000 m2 tek Pajton Center.

Produkte italiane, gjermane, zviceriane me cilesi maksimale. Fabrikat me te mira italiane, gjermane dhe zvicerane kane zgjedhur Cambiellin si partner kryesor.

VIZITO WEBSITE

Showroomi me i madh me pajisjet hidrotermosanitare Cambielli ofron nje game te gjere produktesh si:

Ekipet e Zbatimit

NA KONTAKTONI 


E-mail: info@cambielli.al

Tel: +355 676013598