JU OFROJME CILESI TE LARTE DHE BESUESHMERI!

Rreth Nesh

Punime Ndertimi & Projektim – Zbatim – Punime Elektromekanike

EGS Engineering Global Solution eshte nje kompani e cila operon ne fushen e elektromekanikes dhe ndertimit. Ne jemi te specializuar ne sektorin e elektromekanikes me projektim, zbatim, punime elektromekanike si: sisteme hidraulike, sisteme elektrike, sisteme ngrohje-ftohje, sisteme kondicionimi , instalime karburantesh si dhe punime ndertimi ne dizenjim, projektim ,zbatim.

Cilesi ,sherbim dhe besueshmeri e larte me staf profesional!

PORTOFOLI I PUNEVE

NDERTIM & PUNIME NDERTIMI

Ne ju ofrojme dizenjim,projektim, zbatim per: rezidenca individuale, objekte industriale, qendra tregtare, projekte interieri etj

Standart dhe siguri e larte!

Objekte rezidenciale: individuale dhe komerciale
Komerciale: Qendra tregetare, Objekte industriale etj..
Projekte Interieri: Bar-Kafe, ambiente banimi, zyra dhe ambiente sherbimi.

KOMPLEKS BANIMI
Don Bosko, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Ndertim total i godines
OBJEKT BANIMI
Bulevardi Zhan Dark

Punimet e Kryera:

 • Ndertim total i godines
ZYRAT
Komuna Farke

Punimet e Kryera:

 • Rikonstruksion total i godines
 • Shtrim i sheshit rrethues
OST
Autostrada TR-DR , Km 9

Punimet e Kryera:

 • Realizim i murit rrethues dekorativ
 • Punime për sistemimin e sheshit
MAGAZINE
Mezez

Punimet e Kryera:

 • Rikonstruksion total i godines
 • Shtrim i sheshit rrethues
GODINE SHERBIMI
Mezez

Punimet e Kryera:

 • Ndertimi Total i Godines
VILA TOSCANA
Ndroq, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Rikonstruksion total i fasades
 • Rikonstruksion total i sallave te brendshme
ALL DAY Caffee
Tirane

Punimet e Kryera:

 • Rikonstruksion total i godines
 • Projektim interieri

…dhe shume projekte te tjera

PUNIME ELEKTROMEKANIKE

 • Dhoma Teknike
 • Panele Diellore
 • Bolier Uji
 • Materiale Hidraulike Lidhese

 

 • Sistem rezidencial
 • Sistem me uje
 • Sistem me gaz
 • Trajtimi I ajrit

(per Bar/Restorante, Hotele, Vila, Shkolla etj)

Furnizim me Uje

 • Linje Furnizimi me Uje
 • Rakorderi Lidhese Furnizimi
 • Materiale Hidraulike Ndihmese

Shkarkimi

 • Linje Shkarkimi i Ujit
 • Rakorderi Lidhese
 • Kaseta Inkaso te jashtme
 • Grupe Uji

Sisteme elektrike per impiante rezidenciale dhe profesionale.

DOKO SHPK
Elbasan

Punimet e Kryera:

 • Sistem Aspirimi
 • Sistem Ngrohje- Ftohje
pajtoni
PAJTONI BUSINESS CENTER
Autostrada Tirane-Durres, Km1

Punimet e Kryera:

 • Sisteme Aspirimi
 • Sisteme Ngrohje-Ftohje
zara
ZARA
Teg, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Sistem aspirim – trajtim ajri
 • Sistem ngrohje-ftohje
jolly-hotel-4
JOLLY HOTEL
Lezhe

Punimet e Kryera:

 • Sisteme Aspirimi
 • Sisteme Ngrohje-Ftohje
 • Uji Sanitar
14258264_1182304801792271_6759466355296955990_o
DAILY FASHION
Ring, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Instalime Elektrike
 • Instalime Hidraulike
13914025_1151626294860122_2369689929734010564_o
DAILY FASHION
QTU, Autostrada TR-DR

Punimet e Kryera:

 •  Instalime Elektrike
 •  Instalime Hidraulike
29038374
HOTEL LAS
Ish Kompleksi Dinamo, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Sisteme Aspirimi
 • Sisteme Ngrohje-Ftohje
 • Panel Diellor
hotel-livia
HOTEL LIVIA
Tirane

Punimet e Kryera:

 • Sistem Ngrohje – Ftohje
conad-1-aspirim-kondicionim
CONAD 1
Liqeni i Thate, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Sisteme Aspirim- Trajtim Ajri
 • Sisteme Ngrohje-Ftohje
conad-2-aspirim-kondicionim
CONAD 2
Unaza e Re, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Sistem Ngrohje – Ftohje
magniflex-aspirim-kondicionim
MAGNIFLEX
Rruga Kavajes, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Sisteme Ngrohje-Ftohje
b42x1514
VILA TOSCANA
Ndroq, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Sistem Aspirim- Trajtim Ajri
 • Uji Sanitar
 • Instalime Hidraulike
 • Sisteme Elektrike
hotel-napoli-aspirim-kondicionim
HOTEL NAPOLI
Rruga Durresit, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Sisteme Ngrohje-Ftohje
 • Sisteme Aspirim – Trajtim Ajri
 • Mbrojtja kundra zjarrit
 • Instalime Elektrike-Hidraulike
nova-construction-rrjeti-moncheri-aspirim
NOVA CONSTRUCTION
Rrjeti i lokaleve MonCheri

Punimet e Kryera:

 • Instalime Hidraulike
hera-restorant-aspirim-kondicionim
RESTORANT HERA
Mullet, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Sistem Aspirimi
restorant-peshku-i-eger-aspirim-kondicionim
RESTORANT PESHKU
Stadiumi Dinamo, Tirane

Punimet e Kryera:

 • Sistem Aspirimi
 • Sistem Ngrohje – Ftohje

dhe shume projekte te tjera...