Gree eshte kompania me e madhe ne bote e sistemeve te kondicionimit profesionale & familjare, eshte marka nr 1 e prodhimit te kondicionereve ne bote.

Kompania Gree Electric Appliances e Zhuhait, themeluar me 1991, eshte prodhuesi me i madh ne bote i sistemeve te kondicionimit  e cila prodhon dhe tregton sisteme kondicionimi profesionale dhe familjare.

Nr 1 i prodhimit të kondicionerëve:

  • Kapaciteti i prodhimit 50,000,000 Sete Kondicionerësh Split
  • Kapaciteti i prodhimit 5,500,000 Sete Qëndror
  • 8 baza prodhimi
  • 170,000,000 përdorues të kondicionerëve Gree

1 në 3 kondicioner të shitur në mbarë botën prodhohen nga Gree

Ne jemi te specializuar per hotele, qendra biznesi, qendra tregtare, fshatra turistik, banka, spitale, bar-restorante, shtepi, institucione shteterore si: shkolla, universitete, bashki, etj. Ju garantojme performance te larte bazuar ne nje formule te pagabueshme, e cila ben te mundur financimin e investimeve nepermjet kursimit te energjise.

Rezidenciale

Komerciale te Lehta

Komerciale

NA KONTAKTONI

E- mail: info@gree.al

Tel: +355 44 806 061