Ju ofrojme projektim, zbatim, shitje me shumice dhe pakice te produkteve ne fushat e telekomunikacionit, sistemeve te sigurise & integrimit te tyre si dhe automatizimit.

Credins Bank, Zyra Qendrore

Raiffeisen Kosovo

union-bank

Union Bank, Tirane

banka-kombetare-tregtare

BKT, Tirane

banka-e-shqiperise

Banka e Shqiperise, Tirane

hqdefault

Credins Bank, Tirane

dhe shume projekte te tjera...

Morina Palace, Dhermi

Hotel Xheko Imperial

tirana

Tirana International, Tirane

Hotel Imperial, Tirane

44696757

Hotel Splendor, Dhermi

kaonia-hotel

Hotel Kaonia, Sarande

dhe shume projekte te tjera...

Qendra Tregtare Univers

Tirana Ring Center

Toptani Shopping Center

skytower2

Sky Tower, Tirane

autocity

Auto City, Autostrada TR-DR

etc

ETC, Tirane

dhe shume projekte te tjera...

gjykata-e-krimeve-te-renda1

Gjykata e Krimeve te Renda, Tirane

ministria-e-shendetesise1

Ministria e Shendetesise, Tirane

burgu-i-peqinit

Burgu i Peqinit, Peqin

b_korce4_461

Zyra Administrimit Buxhetit Gjygjesor, Tirane

unnamed-2-85

Ambasada Amerikane, Tirane

Ministria e Infrastruktures

dhe shume projekte te tjera...

aiba

AIBA Company, Durres

albchrome

AlbCHROME, Tirane

ashta

Energji ASHTA, Vau i Dejes

Olim, Autostrada TR-DR

Megatek, Autostrada TR-DR

antea_verticalmills

Antea Cement, Tirane

dhe shume projekte te tjera...

Kastrati, Tirane

gega-oil

Gega Oil, Tirane

Bolv Oil, Tirane

Daku Oil, Tirane

Anoil, Tirane

BP Oil, Tirane

dhe shume projekte te tjera...

concord-center

Qendra Concord, Tirane

flagship-center

Qendra Flagship, Durres

31_big

Megatek, Autostrada TR-DR

dhe shume projekte te tjera...

Albtelekom, Tirane

82_big

Neptun, Tirane

vodafone

Vodafone, Tirane

Conad, Tirane

Delta, Tirane

Telekom, Tirane

dhe shume projekte te tjera...

spitali

Spitali Nene Tereza, Tirane

7-4-1-2

Spitali Shokder

spitali-amerikan

Spitali Amerikan, Tirane

dhe shume projekte te tjera...