PROJEKTIM – NDERTIM – ZBATIM

SHITJE ME PAKICE

SISTEME SIGURIE TE INTEGRUARA

SISTEME ELEKTRIKE – MEKANIKE

SHERBIM & MIREMBAJTJE

TURIZEM

null

Projektim - Ndertim - Zbatim

EGS

Pune Elektromekanike, Ndertim, Sisteme Kondicionimi

null

Sisteme Sigurie te Integruara

Globalnet

-Sisteme CCTV, Sisteme Kundra Zjarrit, Sisteme Kontrolli etj

null

Shitje me Pakice & Shumice

Elektroshtepiake, Fashion, Produkte Hidrosanitare

null

Sisteme Elektromekanike

EXPERT - SERVIS, GREE

null

Sherbime Mirmbajtje

EXPERT - SERVIS, GREE

null

Turizem & Organizim Evente

VILA TOSCANA

-Hotel
- Organizim Eventesh

Është e specializuar në fushën e elektromekanikës,sistemeve: hidraulike, elektrike, ngrohje-fohje, kondicionimi. Instalime karburantesh si dhe punime ndërtimi me dizenjim, projektim dhe zbatim…

Tel: +355 69 60 76 747
E-mail: info@egs.al

Globe është një nga kompanitë lider në vend në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake, elektronike dhe pajisjeve profesionale…

Tel: +04 48 06 061
E-mail: info@globe.al

…me shume

Gree është kompania më e madhe në botë e sistemeve të kondicionimit profesionale
dhe familjare, marka nr 1 e prodhimit të kondicionerëve në botë…

Tel: +355 69 60 76 747
E-mail: info@gree.al

…me shume

GlobalNet operon në Shqipëri dhe rajon në fushën e telekomunikacionit, sistemeve të sigurisë dhe automatizimit, për realizimin e objekteve si qendra biznesi, aeroporte ..

Tel: +355 69 20 78 603
E-mail: info@globalnet.al

…me shume

Ështe grupi më i madh i materialeve hidrotermosanitare dhe materialeve të ndërtimit në Itali, tashmë me showroom mbi 1000 m2 tek Pajtoni Business Center.

Tel: +355 67 60 13 598
E-mail: info@cambielli.al

…me shume

Është një qendër e autorizuar servisi që ofron shërbim profesional instalimi, mirëmbajtjeje dhe shërbim të çertifikuar për pajisjet dhe mekanizmat elektronikë.

Tel: +355 44 806 061
E-mail: info@expert-servis.al

…me shume