Projektim - Ndertim - Zbatim

 • Punime Ndertimi
 • Materiale Ndertimi
 • Objekte rezidenciale: individuale dhe komerciale
 • Komerciale: Qendra tregetare, Objekte industriale etj
 • Projekte Interieri: Bar-Kafe, ambiente banimi, zyra dhe ambiente sherbimi.

Tel: +355 69 60 76 747
E-mail: info@egs.al

Sisteme Elektrike - Mekanike

 • Sisteme Kondicionimi GREE Rezidencial & Komercial
 • Ngrohje- Ftohje- Trajtim Ajri
 • Materiale Termohidraulike
 • Dhoma Teknike
 • Furnizim/Shkarkim Uji
 • MKZ – Sistem Zjarrefikes

Tel: +355 69 60 76 747
E-mail: info@gree.al

Sisteme Sigurie te Integruara & Elektrike

 •  Sisteme CCTV
 •  Sisteme Kundra Zjarrit
 •  Sisteme Kontrolli
 •  Telefonia & Rrjeti
 •  Sisteme Konference
 • Sisteme Alarmi 
 • Automatizimi 
 • Sisteme Elektrike 

Tel: +355 69 20 78 603
E-mail: info@globalnet.al

Elektronike & Elektroshtepiake

Pajisje Profesionale per Biznese & Hoteleri

 • Elektronike & Elektroshtepiake
  (TV, Laptope,Lavatrice, Frigorifere dhe GREE Air Conditioner etj.)
 • Pajisjet e Nevojshme Profesionale per biznesin tuaj, duke filluar nga :

  • pergatitja e ushqimit,
  • gatimi,
  • serviset e kuzhinave,
  • larja edhe ruajtja e pijeve

 • Dhoma Frigoriferike

Tel: +04 48 06 061
E-mail: info@globe.al

Evente - Restorant - Agroturizëm

 • Evente
 • Restorant
 • Hotel
 • Market Toscana
 • Toscana Club

Tel: +355 674055501
E-mail: info@vilatoscana.al